Trotse sponsors

Dankwoord

Met gepaste trots stellen wij, Sd'A Brugge, onze sponsors voor. Hun financiele steun zorgt ervoor dat we onze activiteiten goedkoper kunnen maken. Dit op zich zorgt ervoor dat onze activiteiten voor een breder publiek toegankelijk wordt. We willen daarom ook onze oprechte dank getuigen om dit vertrouwen in ons te leggen.

Ambiorix:

Studenten zetten wel eens graag een stapje in de wereld maar voor Sd’A leiden alle wegen naar onze geweldige sponsor de Ambiorix. De Ambiorix is een danscafé gelegen op de bekende brugse Eiermarkt en zal met al zijn charmes zonder twijfel je een geweldige avond bezorgen! Door de goede muziek en toffe sfeer is De Ambiorix dan ook het stamcafé van de Sd’A!

Digital print:

Sd’A Brugge heeft regelmatig drukwerk waarbij we altijd kunnen rekenen op de uitstekende service van onze sponsor Digital Print. Ook voor studenten staan ze steeds klaar. Heb je samenvattingen, papers of andere zaken die moeten afgedrukt worden voor een schappelijke prijs? Dan is Digital Print the place to be!

Burger King:

Met trots kunnen wij Burgerking 1 van onze hoofdsponsors noemen. Dit geweldige fastfoodrestaurant voorziet iedereen met plezier van lekkere burgers, frietjes, frisdrank en nog zoveel meer. Burgerking heeft een hart voor studenten en dit kunnen wij dan ook alleen maar toejuichen!

Damp Shop:

Als studentenclub vinden wij het ook belangrijk om gezondheid te promoten, daarbij draagt 1 van onze hoofdsponsors Dampshop zeker bij. Damp Shop is namelijk een bedrijf dat E-sigaretten verkoopt met als doel mensen helpen stoppen met roken. Dampshop heeft dan ook als missie 2.000.000 belgen te helpen naar een sigarettenloos leven.

‘t Brugs beertje:

’t Brugs Beertje is een aangenaam en sfeervol biercafé in het centrum van Brugge. Je vind er ongeveer driehonderd verschillende belgische bieren, waarvan vijf van het vat. Zeker de moeite dus om eens te passeren! Omdat wij als studenten graag eens een biertje drinken zijn we dan ook zeer trots ‘t Brugs beertje onze sponsor te kunnen noemen!

Poules Moules:

Bij Sd’A houden wij ook van sfeer en gezelligheid en daar kan onze sponsor Poules Moules zeker voor zorgen. Poules Moules is een sfeervol restaurant gelegen in centrum Brugge, gespecialiseerd in mossel en kip gerechten. Heb je zin in een gezellige avond met lekker eten? Dan ben je bij onze sponsor zeker aan het juiste adres!

Bones:

Ribbetjes a volonté daar doet onze sponsor Bones zeker aan mee! Bones is namelijk the place to be voor het eten van lekkere ribbetjes samen met een gekookte aardappel gevuld met hemelse lookboter. Begin je al te watertanden? Kom dan zeker eens bij onze sponsor langs, ze zullen je met open armen ontvangen.

Garden Design Demeulenaere:

Garden Design Demeulenaere is onze groenste sponsor. Voor voor tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud bent u zeker bij Garden Design Demeulenaere aan het juiste adres! Ook hij heeft een hart voor studenten en twijfelde daarom geen moment om onze studentenclub te sponsoren.